SON AAN DE DOMMEL

Het beste van twee werelden

Grenzend aan het prachtige Dommellandschap en het nieuwe Sonniuspark liggen de nieuwbouwhuizen van Son aan de Dommel. Een unieke plek om te wonen. Je kunt er wandelen in een van de mooiste natuurgebieden in het Brabantse land. De kinderen spelen veilig buiten. En in het levendige centrum van Son en Breugel kun je een terrasje pikken of cultuur opsnuiven. Son aan de Dommel combineert alle goede kanten van het dorpsleven met de privileges van het wonen nabij de grote stad.  Heb je dat ook als je een huis zou kopen in Eindhoven?

De woningen van Son aan de Dommel ademen de sfeer van het landelijke gebied dat direct aan de wijk Sonniuspark grenst. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils, of het nou gaat om een vrijstaand huis, tweekapper, rijwoning of hoekhuis. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoeringskwaliteit en de voordelen van een nieuwbouwhuis.

Son aan de Dommel fase 5

Klaar voor de toekomst

Son aan de dommel 5 is een duurzame en toekomstbestendige Woonwijk in meerdere opzichten. Er wordt gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen, waaronder verantwoord gekapt hout. Ook zijn de woningen van fase 5 volledig energieneutraal en gasloos. De traditionele CV-ketel is vervangen door een individuele elektrische bodemwarmtepomp.

Dit systeem zorgt ervoor dat je warm water en vloerverwarming hebt. In de zomer biedt dit systeem tevens de mogelijkheid om passief te koelen.

De woningen worden op de begane grond, eerste én tweede verdieping standaard uitgerust met vloerverwarming. Dit zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in huis en daardoor voor een aangenaam klimaat.