SON AAN DE DOMMEL

Het beste van twee werelden

Grenzend aan het prachtige Dommellandschap en het nieuwe Sonniuspark liggen de nieuwbouwhuizen van Son aan de Dommel. Een unieke plek om te wonen. Je kunt er wandelen in een van de mooiste natuurgebieden in het Brabantse land. De kinderen spelen veilig buiten. En in het levendige centrum van Son en Breugel kun je een terrasje pikken of cultuur opsnuiven. Son aan de Dommel combineert alle goede kanten van het dorpsleven met de privileges van het wonen nabij de grote stad.  Heb je dat ook als je een huis zou kopen in Eindhoven?

De woningen van Son aan de Dommel ademen de sfeer van het landelijke gebied dat direct aan de wijk Sonniuspark grenst. Dankzij een ruime variatie in vorm, kleur en inrichting, is er voor elk wat wils, of het nou gaat om een vrijstaand huis, tweekapper, rijwoning of hoekhuis. Gemeenschappelijk hebben ze allemaal de hoge uitvoeringskwaliteit en de voordelen van een nieuwbouwhuis.

Het plan Son aan de Dommel is een samenwerkingsverband van Heijmans, Bedaux de Brouwer Architecten en tuin- landschapsarchitect Bert Huls.

Heijmans

Heijmans wil een voortrekkersrol vervullen in het slimmer en efficiënter maken van de inrichting van Nederland. We doen dat door vroegtijdig in het ontwerpproces samen met klanten en partners oplossingen te bedenken en deze vanuit de integratie van kennis en kunde te realiseren. Wij realiseren wat we bedenken. Wij combineren high tech kennis en creativiteit tot vernieuwende producten, diensten en concepten die we breed toepassen. Met telkens een andere lokale en unieke verschijningsvorm, maar allemaal vanuit dezelfde kennis en kunde bedacht.

Bedaux de Brouwer

Bedaux de Brouwer Architecten is een architectenbureau met 18 medewerkers en een kwalitatief hoogwaardig oeuvre. Een groot aantal projecten is de afgelopen decennia met architectuurprijzen bekroond, het werk is inmiddels in vele landen, binnen en buiten Europa gepubliceerd.
Het bureau is opgericht in 1937 en kent al vijfenzeventig jaar een continuïteit van hoge kwaliteit in ontwerp en uitwerking. Lag vroeger het zwaartepunt van de werkzaamheden van het bureau bij villabouw en bouwwerken voor (semi)overheid, de laatste jaren is daarnaast een accent komen te liggen op utilitaire werken, woningbouw en stedenbouwkundige plannen.

Bert Huls

Bert Huls is tuin- en landschapsarchitect met Brabantse wortels, bewezen samenwerking met Bedaux de Brouwer, kenner van het Dommeldal en thuis op verschillende schaalniveau’s: van Dommeldal tot tuinontwerp.

WIL JE NIETS MISSEN? MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Ontvang relevante updates over het project.

Waarom aanmelden?

  • Altijd op de hoogte van recente ontwikkelingen en events
  • Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.